Onze doelstelling

Onze doelstelling

Cohesie is het maatschappelijk fonds van Hendriks Coppelmans Bouwgroep B.V. Het fonds werd in 2002 opgericht ter vervanging van de eindejaarsgeschenken voor relaties. Cohesie (voorheen Hendriks Coppelmans Fonds) ondersteunt jaarlijks goededoelenprojecten die wonen geweldig maken.

Extra steentje bijdragen
Cohesie staat voor bindkracht, samenhang en wisselwerking. Precies datgene waaraan het fonds wil bijdragen. In de overtuiging dat we met elkaar initiatieven kunnen ontwikkelen die leiden tot een geweldige woonomgeving. Als bouwer en ontwikkelaar is Hendriks Coppelmans dagelijks in die woonomgeving actief. Vol enthousiasme en betrokkenheid. Daarom nemen wij ook graag de verantwoordelijkheid om een extra steentje aan onze samenleving bij te dragen. Zo maken we wonen geweldig!

Mensen en hun woonomgeving
Met de projecten die we ondersteunen blijven we dicht bij huis. Niet letterlijk want we dragen bij aan initiatieven in heel Zuid-Nederland. Wat betreft het thema blijven we echter wel op bekend terrein. Leefruimte daar draait het allemaal om. Maar dan wel in de breedste zin van het woord. Een diversiteit aan projecten is het gevolg. Gelukkig hoeven we hieruit niet zelf te kiezen. Een comité van aanbeveling doet de voorselectie. Relaties en eigen medewerkers hebben de laatste stem. Deze actieve betrokkenheid is kenmerkend voor Cohesie.

hc-logo

Meld hier uw project aan

Powered by WordPress. Ontworpen door WooThemes