Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Wonen wordt geweldig!

Hendriks Coppelmans is een middelgrote ontwikkelende bouwgroep die vanuit haar vestiging in Uden actief is in Brabant en Zuid-Gelderland. Het bedrijf is gespecialiseerd in projecten met een woonfunctie, al dan niet gecombineerd met zorg, welzijn, dienstverlening of commercieel gebruik. Alles aan een huis moet kloppen, wat iemands woonwens ook is. Dat is de filosofie waarmee deze woonspecialist al vele jaren ontwikkelt, bouwt en onderhoudt. Zo wordt wonen geweldig!

Innovatief en mensgericht
Hendriks Coppelmans is een ontwikkelende bouwgroep, bedenkt nieuwe dingen, is innovatief. Vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid en de overtuiging dat iedereen recht heeft op goed wonen speelt het bedrijf in op de vraag van de markt. Dat uit zich onder andere in vernieuwende woonconcepten als BuurtBouwen®, Wonen-naar-Wens®, de Budgetwoning® en Maatschappelijk Mooi®. Maar ook door in de branche voorop te lopen, bijvoorbeeld op gebied van ketensamenwerking, prefab bouw en Nul-op-de-Meter-woningen. Daarmee is het bedrijf een welkome partner in de dynamische en complexe huisvestingswereld.
Hendriks Coppelmans werkt hoofdzakelijk voor woningcorporaties, gemeenten, zorginstellingen en beleggers. Dankzij een sterk mensgerichte mentaliteit is er binnen het hele bedrijf veel aandacht voor de klant achter deze klanten.

Meer weten?
Meer weten over onze bijzondere kijk op huisvesting? Bezoek dan onze website: www.hendrikscoppelmans.nl

hc-logo

Meld hier uw project aan

Powered by WordPress. Ontworpen door WooThemes